UNREAL~ *re-open
Bejárat


Üdvözlet, lovas népség! Régi álmaim egyike egy világ, melyben különleges lovak élnek, különleges sorssal, izgalmas, sötét eredetű hátszéllel. A rejtett világ azonban nem a béke földje, jelenleg feszültség és bizonytalanság honol a tájon. Egyesek megpróbálnak egyensúlyt teremteni, mások pedig bomlasztják azt... Bármelyik oldalra is állsz, szükségük lesz rád!
The pics are from Deviantart, I don't own the images, and I don't get paid from the site! thanks.

x F Ő O L D A L x
x S Z A B Á L Y K Ö N Y V x
x K A R A K T E R E K x
x J Á T É K T É R x
x L E Í R Á S O K x
x eddigi kinézetek x

 
Idő és Tér

A tavasz első hete. A szél helyenként feltámad, elnyomva a madarak énekét és a rovarok zümmögését. Az idő lehűlt, felhők jelentek meg az égen, melyek néha elállják az amúgyis szegényes napsugarak útját. Lehetséges, hogy eső készülődik, a madarak és a rovarok ugyanis alacsonyan szállnak.

 
Csere-bere

Korlátlan hely, nemcsak szerepjátékos oldalaknak! Feltételek: nincsenek

                      
http://thenextdimension.gportal.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Patanyomok
Indulás: 2014-04-12
 
Karakterek

VÁLASZTHATÓ KARAKTEREK
érdemes benézni igénylés előtt!

M É N E S E K

E Q U O ménes
Az átlagosnak számító, de átlag feletti képeségekkel és kitartással bíró lovak az átjárótól délre találtak maguknak menedéket, a lankás pusztaságon. Nyáron javarészt az egyik közeli liget az otthonuk, de egy idő után kénytelenek átvonulni a síkságra, ha lelegelték a fák alatti füvet. Többnyire barátságos nép, ők viselik a legjobban a területükön áthaladó idegenek jelenlétét, de aki huzamosabb ideig marad, azt elkergetik. Jó kapcsolatot ápolnak a Ferequo ménes tagjaival. Tekintettel baráti viszonyukra, az egyszarvúak többnyire nyújtanak katonai támadást, szükség esetén. A ménesben három rang van: Vezérmén, tagok, felderítők. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük: NINCS. Jelenleg egy kormányzó uralkodik, leváltása egy hivatalos választónapon történik majd, mindenről tájékoztatunk majd titeket! Eddig két jelöltünk van, Meditabitur és Nurgon.
        

A L Q U O ménes
Nemes, vad és rendkívül makacs nép. Büszkék rá, hogy a nagy Noble is pegazus volt, és szentül hiszik, hogy továbbra is az ő népüknek kellene vezetnie a méneseket. Erősek, a harc a mindenük, szinte az egész ménes ezen eszme körül forog. A keleti sziklás, dombos vidék lakói, szoros kapcsolatot ápoltak régen a Corna néppel, az egyetlen ménes, aki még tartja valamire a régi hagyományokat, ha nem is sokat törődnek vele. Tisztességes, aranyszívű lovak, kiváló bajtársak a harcban. Összetartóak, az egységet és a rendet mindennél többre tartják. Négy rang található ménesükben: Vezérmén, tanítók, harcosok, tagok. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük Separ.
        

F E R E Q U O ménes
Nyugodt, higgadt és kimért nyugati társaság. Bár erősek, azt hirdetik, hogy az elme hatalma a gyengéket is felvértezi. Műveltek, a legtöbben világuk szinte összes mondáját, legendáját ismerik, közülük kerül ki a legtöbb gyógyító is. Fogékonyabbak a varázslatokra, és sokkal több csikó születik képeségekkel náluk, mint a többi ménesnél. Megegyezésük az Equokkal a barátias tiszteleten alapszik, hisz Noble idején is elismerték egymást erényeit, melyek nem is térnek el annyira, mint ahogy az elsőre tűnik. Katonáik erősek, és vitathatatlanul bátrak, néha már vakmerőek. Ménesükben hat rangot tölthetsz be: Vezérmén, tanítók, harcosok, tagok, felderítők, gyógyítók. A ménes jelenleg 4 tagot számlál, vezérük Ichtaca.
   

S Y V E Q U O ménes
Sohasem alkottak egységet senkivel és semmivel. Egyetlen egy valakit fogadnak el tényleges vezérükként, őt pedig halálukig vakon követik. A többi ménes és többnyire a vándorok is söpredékként tartják őket számon, nem véletlen: a múltban rengeteg szörnyű tettet követtek el, amit a többi ló nem felejtett el még most, életekkel később sem. Széttagolt, kis csapatokban rójják az északi, erdővel benőtt hegyek lábainál fekvő síkságot, néha átcsapongva a többi ménes területére is. Ők pedig, ha meglátnak akár egyet is közülük, többnyire mozgósítják a csapatokat, hátha találnak többet is. Ez esetben messzire űzik őket, az ellenszegülésért pedig megtorlás jár. Rang csak kettő van, vezérmén és tag. Az a hír járja, hogy minden védelmet kereső lovat befogadnak maguk közé, de senki sem tudja, ebből mennyi igaz. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük Leroy.
   
    

V Á N D O R O K
Jelenleg 9 vándor bóklászik a környéken.
        

 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...