UNREAL~ *re-open
Bejárat


Üdvözlet, lovas népség! Régi álmaim egyike egy világ, melyben különleges lovak élnek, különleges sorssal, izgalmas, sötét eredetű hátszéllel. A rejtett világ azonban nem a béke földje, jelenleg feszültség és bizonytalanság honol a tájon. Egyesek megpróbálnak egyensúlyt teremteni, mások pedig bomlasztják azt... Bármelyik oldalra is állsz, szükségük lesz rád!
The pics are from Deviantart, I don't own the images, and I don't get paid from the site! thanks.

x F Ő O L D A L x
x S Z A B Á L Y K Ö N Y V x
x K A R A K T E R E K x
x J Á T É K T É R x
x L E Í R Á S O K x
x eddigi kinézetek x

 
Idő és Tér

A tavasz első hete. A szél helyenként feltámad, elnyomva a madarak énekét és a rovarok zümmögését. Az idő lehűlt, felhők jelentek meg az égen, melyek néha elállják az amúgyis szegényes napsugarak útját. Lehetséges, hogy eső készülődik, a madarak és a rovarok ugyanis alacsonyan szállnak.

 
Csere-bere

Korlátlan hely, nemcsak szerepjátékos oldalaknak! Feltételek: nincsenek

                      
http://thenextdimension.gportal.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Patanyomok
Indulás: 2014-04-12
 
Karakterek

VÁLASZTHATÓ KARAKTEREK
érdemes benézni igénylés előtt!

M É N E S E K

E Q U O ménes
Az átlagosnak számító, de átlag feletti képeségekkel és kitartással bíró lovak az átjárótól délre találtak maguknak menedéket, a lankás pusztaságon. Nyáron javarészt az egyik közeli liget az otthonuk, de egy idő után kénytelenek átvonulni a síkságra, ha lelegelték a fák alatti füvet. Többnyire barátságos nép, ők viselik a legjobban a területükön áthaladó idegenek jelenlétét, de aki huzamosabb ideig marad, azt elkergetik. Jó kapcsolatot ápolnak a Ferequo ménes tagjaival. Tekintettel baráti viszonyukra, az egyszarvúak többnyire nyújtanak katonai támadást, szükség esetén. A ménesben három rang van: Vezérmén, tagok, felderítők. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük: NINCS. Jelenleg egy kormányzó uralkodik, leváltása egy hivatalos választónapon történik majd, mindenről tájékoztatunk majd titeket! Eddig két jelöltünk van, Meditabitur és Nurgon.
        

A L Q U O ménes
Nemes, vad és rendkívül makacs nép. Büszkék rá, hogy a nagy Noble is pegazus volt, és szentül hiszik, hogy továbbra is az ő népüknek kellene vezetnie a méneseket. Erősek, a harc a mindenük, szinte az egész ménes ezen eszme körül forog. A keleti sziklás, dombos vidék lakói, szoros kapcsolatot ápoltak régen a Corna néppel, az egyetlen ménes, aki még tartja valamire a régi hagyományokat, ha nem is sokat törődnek vele. Tisztességes, aranyszívű lovak, kiváló bajtársak a harcban. Összetartóak, az egységet és a rendet mindennél többre tartják. Négy rang található ménesükben: Vezérmén, tanítók, harcosok, tagok. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük Separ.
        

F E R E Q U O ménes
Nyugodt, higgadt és kimért nyugati társaság. Bár erősek, azt hirdetik, hogy az elme hatalma a gyengéket is felvértezi. Műveltek, a legtöbben világuk szinte összes mondáját, legendáját ismerik, közülük kerül ki a legtöbb gyógyító is. Fogékonyabbak a varázslatokra, és sokkal több csikó születik képeségekkel náluk, mint a többi ménesnél. Megegyezésük az Equokkal a barátias tiszteleten alapszik, hisz Noble idején is elismerték egymást erényeit, melyek nem is térnek el annyira, mint ahogy az elsőre tűnik. Katonáik erősek, és vitathatatlanul bátrak, néha már vakmerőek. Ménesükben hat rangot tölthetsz be: Vezérmén, tanítók, harcosok, tagok, felderítők, gyógyítók. A ménes jelenleg 4 tagot számlál, vezérük Ichtaca.
   

S Y V E Q U O ménes
Sohasem alkottak egységet senkivel és semmivel. Egyetlen egy valakit fogadnak el tényleges vezérükként, őt pedig halálukig vakon követik. A többi ménes és többnyire a vándorok is söpredékként tartják őket számon, nem véletlen: a múltban rengeteg szörnyű tettet követtek el, amit a többi ló nem felejtett el még most, életekkel később sem. Széttagolt, kis csapatokban rójják az északi, erdővel benőtt hegyek lábainál fekvő síkságot, néha átcsapongva a többi ménes területére is. Ők pedig, ha meglátnak akár egyet is közülük, többnyire mozgósítják a csapatokat, hátha találnak többet is. Ez esetben messzire űzik őket, az ellenszegülésért pedig megtorlás jár. Rang csak kettő van, vezérmén és tag. Az a hír járja, hogy minden védelmet kereső lovat befogadnak maguk közé, de senki sem tudja, ebből mennyi igaz. A ménes jelenleg 9 tagot számlál, vezérük Leroy.
   
    

V Á N D O R O K
Jelenleg 9 vándor bóklászik a környéken.
        

 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!