UNREAL~ *re-open
Bejárat


Üdvözlet, lovas népség! Régi álmaim egyike egy világ, melyben különleges lovak élnek, különleges sorssal, izgalmas, sötét eredetű hátszéllel. A rejtett világ azonban nem a béke földje, jelenleg feszültség és bizonytalanság honol a tájon. Egyesek megpróbálnak egyensúlyt teremteni, mások pedig bomlasztják azt... Bármelyik oldalra is állsz, szükségük lesz rád!
The pics are from Deviantart, I don't own the images, and I don't get paid from the site! thanks.

x F Ő O L D A L x
x S Z A B Á L Y K Ö N Y V x
x K A R A K T E R E K x
x J Á T É K T É R x
x L E Í R Á S O K x
x eddigi kinézetek x

 
Idő és Tér

A tavasz első hete. A szél helyenként feltámad, elnyomva a madarak énekét és a rovarok zümmögését. Az idő lehűlt, felhők jelentek meg az égen, melyek néha elállják az amúgyis szegényes napsugarak útját. Lehetséges, hogy eső készülődik, a madarak és a rovarok ugyanis alacsonyan szállnak.

 
Csere-bere

Korlátlan hely, nemcsak szerepjátékos oldalaknak! Feltételek: nincsenek

                      
http://thenextdimension.gportal.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Patanyomok
Indulás: 2014-04-12
 
Leírás & Szabályok

Ne ijedj meg, ha sokat kell görgetni, gyorsan túl leszel rajta! :D

Régen a földiek azt mondták, ha valamit nem tudsz a nevén nevezni, akkor az valójában nem is létezik. És lám, itt ez a csöppnyi világ, mely évezredek óta hatalmas őserőket működtet, lakói pedig nem nevezték el semminek. Nincs szükségük rá, hogy tudják, létezik. Az átjáró talán pont a városodot, településed melletti kis erdőben van, a sziklák között. Egy alagút, mely sosem látott világba kalauzol el téged. Egy helyre, ahonnan többé nem akarsz visszatérni.

FOGLALÁSOK - ÜRES ADATLAP - IGÉNYLÉS - KERESŐ

T Ö R T É N E T
Ebbe a világba ember még nem tette be a lábát, de a lovak szabadon kószálnak ki a "felszínre", ahogy ők nevezik. Minden újholdkor éjféltől éjfélig megynyílik a kapu, átjárót biztosítva az elzárt világ népének. És hogy miért jönnek át a mi világunkba? Bár otthonuk szinte tökéletes hely az életre, nem minden, túléléshez szükséges eszköz terem meg számukra. Vannak tanoncok, akiket gyógyítók küldtek át valamilyen növényért, mások az időszakos szárazság miatt keresik fel az itteni folyókat, tavakat... És vannak, akiket csak a puszta kíváncsiság csábít át az édenből a veszélyes valóságba. Akik óvatlanok, azok bizony megfizetnek érte: rengeteg meggondolatlan egyszarvút gyilkoltak le a középkorban, az ókori hősök pegazusokat fogtak be, a különleges színű lovakat pedig levadászták bőrük és sörényük miatt. Azok ellen pedig kegyetlen hajtóvadászatot indítottak, akik riasztó külsővel rendelkeztek. A szétszórt ménesek tehát arra az elhatározásra jutottak, hogy tilos az átjárás az emberek világába, kivéve, ha vészhelyzet van. Emberekkel érintkezni, átvezetni őket ebbe a világba tilos.
Itt azonban még nem ér véget a történet: mint fentebb olvashattad, különböző fajok élnek ebben az eldugott paradicsomban, akiket a lovak egymás között külön nevekkel illetnek [ bővebben a méneseknél olvashatsz róluk ]. Régen egyetlen, hatalmas ménes létezett csak, a Ciplinam ménes, a nagy és rendíthetetlen Noble irányítása alatt. Aztán eljött a korszak, mikor a fajok összefogtak, mert úgy gondolták, valami miatt mind jobbak és nemesebbek a másiknál. A folyamatos ellentétek és széthúzások eredményeként Ciplinam négy ménesre tagolódott, melyek nevét a fajok adták: Alquo, azaz a szárnyas lovak ménese; Ferequo, az egyszarvúak ménese; Corna, az agancsosok ménese, és végül Equo, a szarv, szárny, agancs nélküli lovak ménese. Akik egyik csoportba sem tartoztak bele, szétszéledtek, és eltűntek a hegyek közt. Ekkor a lovak még őszintén hittek benne, hogy világukat a Szellemek tartják össze, rendet és varázslatot hozva erejükkel. Azonban, ahogy teltek az évek, a lovak egyre kevesebbszer emlegették őket, már nem hittek az egykor szentként tisztelt csodatévőkben, az isteni jelekben. Elvesztették hitüket. A Corna ménes, kik leginkább szarvasokra hasonlítottak, még bíztak a Szellemekben, fohászkodtak hozzájuk mindennap, mint ahogy azt Noble idején is tették. Sok támadás érte emiatt őket a többi ménestől, így inkább az északi erdőkbe vándoroltak, és mára az a hír terjedt el róluk, hogy megszűntek létezni. Felderítők jártak Északon, de senki se látott senkit és semmit, ami arra utalna, hogy életben vannak még. Idő közben a kitagadott, sehova sem tartozó lovak összeálltak, s így megalakult az ötödik ménes, a Syvequo.
A helyzetet azonban bonyolítja, hogy alig kezdődött meg a tavasz, a párválasztással járó feszült hangulatot tovább tetéző tényezők sem akarnak szűnni. A határnál különös jelekkel megáldott, kiátkozott lovakat láttak, a hegyekben pedig egy másik ménesbeli őrszem egy agancsos lovat vélt megpillantani. A vezérmének kötik az ebet a karóhoz, miszerint csak nekik van igazuk, a másikuk tévedett. Mindeközben az Equo ménes vezér nélkül éli napjait, a Syvequók pedig sütkéreznek a káosz fényében...
>> Ugyan ez a bekezdés kicsit részletesebben

S Z A B Á L Y O K
Általános szabályok (melyek szinte minden oldlalon ugyan azok):
- Legyünk tisztelettel a többiek felé! Nem csak a chatben, de a játék során is. Az ő karakteréről ő dönt, nem ejthetsz rajta halálos sebet, nem ölheted meg, hacsak az user bele nem egyezik.
- Bár mesés fantázialények, ezek a lovak is "csak" lovak, vannak dolgok, amik ugyan úgy hatással vannak rájuk is. A lábuk továbbra is törékeny, így célszerű vigyázni rá, mert bukás esetén törés is előfordulhat, amit itt lehetetlen gyógyítani! A gyógyítók minden más egyebet képesek meggyógyítani, a törött csontokkal azonban nem tudnak mit kezdeni.
- A trágár kifejezéseket mellőzzük, és lehetőleg a hangnemre is figyeljetek, mégha ellenséges karaktereteket is van. Egymással szemben a chatben pedig elvárom, hogy tisztelettel bánjatok!
- A reagod legyen tartalmas, fantáziadús, a minimum követelmény 10-12 mondat!
- Ha egy játékos inaktívvá válik, és nem jelzi előre ennek okát, 3 nap elteltével nyugodt szívvel zárd le a játékot, és vidd máshová a karaktered!
- Nem szabom meg, hány karaktered van, de csak annyit vállalj, amennyivel írni is tudsz!
- Reag-szobás rendszerről van szó, ami azt jelenti, hogy egy-egy helyszínhez több játék kapcsolódhat anélkül, hogy a karakterek zavarnák egymást.
- Konkrét időpontot (délelőtt-délután stb...) nem fogok kiírni helyzetjelentésnek, csak egy bizonyos időjárási körülményt, hogy tudjatok mire számítani. A játékokon belül úgy formáljátok az idő múlását, ahogy akarjátok, és csak helyszín váltásnál, vagy az adott cselekményszál befejeztével kell lezárni.
Ha nem vagy otthon a reagszobás játékban, kérj bátran segítséget!:)

Játékmenettel kapcsolatos szabályok:
- A karakterek mesés fantázia lovak (többnyire), de csak keveseknek vannak képességeik, ezt kérlek titeket, fogadjátok el! Ha szeretnétek, hogy egy lovatoknak legyen valamilyen képessége, jelezzétek nekem, és átbeszéljük!
- A felső szabály ellenére az egyszarvúaknak nyilvánvalóan van erejük, mégpedig a gyógyítás, illetve a tárgyak, dolgok levitálása, lebegtetése.
- Csikók a játék során csak nyáron születhetnek
- Itt a lovak kicsit nagyobb társadalom tudománnyal rendelkeznek, és bár így is vannak összetűzések a méneseken belül a rangért és a kancákért, sokkalta nyugodtabb a közeg, mint a való életben. Persze, mindennaposak a csetepaték.
- Ha a lovad egyedül néz szembe valamilyen nagytestű ragadozóval, semmiképp sem fogja megtámadni, akármilyen jelleme van. Az ösztöneiket itt is megőrizték, egy puma vagy egy medve elől biztosan menekülni fognak. Ellenben ha már ketten vannak, összefoghatnak, és megpróbálhatják elijeszteni. Egy medvét 3-4 ló tud elriasztani!
- Egyes lovak itt most monogámok, ám ne felejtsük el a tényt, hogy a vezérmén tulajdona minden kanca. Ő párosodik először, de nem feltétlenül fog minden kancával. Viszont nem szükséges a kanca beleegyezése, ha a vezérmén úgy dönt, hogy csikót szeretne tőle.
- A játékban ezúttal nem egy mén fog uralkodni egy hárem felett, itt most más mének is békésen megélnek egymás mellett, konfliktus, kötekedés esetén a vezérménnek joga van elüldözni mindkét felet!

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!